En lyxig frappe

I lördags lyxade jag till det med en smarrig frappe i solen och herregud så gott det var!

 

 

Jag har för mig att jag har redan delat mig mig av receptet men gör det åter igen.

 

Ingredienser:
2 dl kallt kaffe
4 msk vaniljglass 
1 dl mjölk
Topping:
Vispgrädde
Strössel
Gör såhär:
1. Vispa kaffe, vaniljglass och mjölk.
2.Häll upp i ett glas.
3.Toppa med vispgrädde och strö över något valfritt. Jag valde chokladströssel.

 

Funderar på att göra mig en till idag för det vore riktigt gott.

 

God förmiddag mina finisar!

Eftersom jag hade strul med bloggen igår och publicerade ett inlägg mycket senare än annars så valde jag att blogga lite senare idag.

Jag fattar inte!

Det är liksom runt 20 grader varmt ute men ändå tycker jag att det är jätte kallt. Det beror nog på att det har varit så otroligt varmt den senaste tiden då jag har vant mig vid den värmen. Men imorgon ska det tydligen bli varmare igen och det tackar jag verkligen inte nej till. Hade faktiskt på mig långa jeans igår och det har jag inte använt på länge. Kan nästan inte minnas sist!

Att jag och barnen ska åka iväg för att bada idag blir iallafall inte av för då kommer vi istället att frysa ihjäl. Men något annat skoj hittar vi säkert på under dagen.

Förra året på nationaldagen åkte jag och barnen till hembygdsgården där vi åt våfflor och kollade in djuren som finns där varje sommar. Men sedan ville inte ungarna stanna kvar där eftersom några äldre damer och herrar skulle uppträda med sina folkdräkter. Något som ungarna minns från förra året så dit vill dom förmodligen inte heller åka till idag. Istället kanske vi går ut med kaninerna så att dom får skutta av sig i gräset?

Men jag önskar er alla en underbar dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

16 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.