Bara en massa otur

Hej på er alla glada!

Just nu är inte jag så glad eftersom sedan en timme tillbaka har jag bara haft otur.

Som ni märkt har det inte funkat att komma in på min blogg nästan hela dagen. Det är på grund av att bloggportalen har haft uppdatering men det har inte med oturen att göra. Eller kanske lite? Mina två senaste sparade blogginlägg har försvunnit från mitt utkast på bloggen! Det är två stycken samarbeten som jag kämpade med i timmar igår och nu är allt jobb borta. Jag som var så nöjd och nu måste jag skriva om allt och börja helt från början. Samtidigt som detta elände hände det en trafikolycka på vägen hemåt från jobbet så jag har suttit fast i trafiken. Jag som bara vill hem till barnen! 

 

 

Därför gnäller jag av mig här lite på bussen men får ordna allt när jag väl kommer hem!

Vi ses lite senare och då förhoppningsvis med samarbetet som skulle egentligen ha publicerats nu. Jag kan inte lägga till länkar via telefonen och därför får jag göra det när jag kommer hem.

 

//PUSS 

7 comments / Add your comment below

  1. Men åh så störigt, så trist när man verkligen lagt ner energi på inlägg med :/
    Svar: Ja skall bli riktigt härligt & kul att få uppleva något nytt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.