Korta toppar

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. Här / 2. Här / 3. Här / 4. Här / 5. Här

Toppar i kort modell är så fint att matcha med underdelar som har hög midja.

Då visar man inte heller så mycket av magen och det är snyggare än att visa hela magen. I kollaget ser ni fem stycken tips på fina toppar i korta modeller som jag inte hade tackat nej till.

Idag vaknade jag tidigt på morgonen och var uppe en stund. Sedan gick jag och la mig för att blunda en liten stund men den lilla stunden blev flera timmar. Vaknade halv två och fick väldens chock och kände att hela dagen blev förstörd. Men får tänka positivt för antagligen behövde jag den sömnen. Idag tog jag även en paus ifrån solen för det känns som att min hy behöver det för att inte bli bränd.

Önskar er alla en fortsatt härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

12 comments / Add your comment below

  1. Har lite svårt för kortare toppar, förr när jag var yngre så kunde jag ha det men inte nu,hehe.
    Svar: Tack snälla, detta skall verkligen bli hur roligt som helst!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.