Månadens lista

I fredags publicerade jag månadens lista från maj månad men det hade blivit något strul med inlägget så ni kunde inte läsa allt som jag hade skrivit. Jag tror att det har med sidan som jag lånade listan av för det här är andra gången det händer på samma sätt. Därför skriver jag ett helt nytt inlägg där jag inte kopierar listan utan skriver helt på egen hand. 

Vad sägs om att avsluta våran härliga månad med en tillbakablick på hela maj månad?

Då kör vi!

 

Månadens färg? Från allt ljusrosa så har färgen lavendel blivit en favoritfärg under maj månad. Älskar mina nya gardiner som har den färgen.

 

 

Månadens favorithändelse: Att det har varit otroligt varmt och att jag har tagit årets första dopp. 

 

Månadens dryck: Vatten med citronskivor i. Har alltid det färdigt i kylen och det är så gott att ha det iskallt när jag kommer hem törstig. 

 

 

Månadens detalj: Ett par snygga solglasögon från Nora NYC. Dock har min dotter snott dom från mig.

 

 

Månadens skönhetsprodukt: En somrig parfym från Britney Spears som doftar godis.

 

 

Månadens klädesplagg: En off shoulder klänning från gina tricot.

 

 

Månadens middag: Grillad lax i folie med kall sås och kokt potatis. Så himla galet gott det var!

 

Månadens bästa inköp: Det måste vara min scrunchie som jag använder nästan varje dag.

 

 

Månadens bästa beslut: Att jag fortsätter med att försöka leva i nuet så gott det går.

 

Månadens upptäckt: Alla vackra syrener som blommar överallt där jag brukar promenera.

 

 

Månadens projekt: Det måste vara när jag gjorde det extra hemma fint på balkongen.

 

 

Månadens längtan: Eftersom det har varit så vackert väder har semestern lockat extra mycket. Känns liksom inte kul att jobba inomhus hela dagarna. Hoppas bara att det fortsätter att vara varmt tills min semester börjar.

 

Månadens uppfyllda mål: Jag har inte haft några speciella mål förutom att rensa garderoben. Men eftersom det har varit så fint väder så har jag skjutit på det. Just nu ser det ut som ett bombnedslag men får fixa det så fort vädret vänder. Men det får gärna dröja tills dess. 

Listan är lånad av: blogglistor men jag har lagt till en fråga.

 

//PUSS 

14 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.