Månadens lista

Hejdå Maj och hej Juni!

” Jag upptäckte att hela inlägget inte visas så jag måste skriva om allt. Men eftersom jag inte kommer hem fören imorgon eftermiddag så kan jag inte fixa det fören då. Ber om ursäkt att inlägget blev konstigt! ”

Vad sägs om att avsluta våran härliga månad med en tillbakablick på hela Maj månad? Idag är det redan första juni och då kör vi!

 

Månadens färg: Från allt ljusrosa så har färgen lavendel blivit en favoritfärg under maj månad. Älskar mina nya gardiner som har den färgen.

 

 

Månadens favorithändelse: Att det har varit otroligt varmt och att jag har tagit årets första dopp. 

 

Månadens dryck: Vatten med citronskivor i. Har alltid det färdigt i kylen och det är så gott att ha det iskallt när jag kommer hem törstig. 

 

 

Månadens detalj: Ett par snygga solglasögon från Nora NYC.

 

 

Månadens skönhetsprodukt: En somrig parfym från Britney Spears som doftar godis.

 

 

Månadens klädesplagg: En off shoulder klänning från gina tricot.

 

 

Månadens middag: Grillad lax i folie med kokt potatis. Så galet gott!

 

Månadens bästa inköp: Det måste vara min scrunchie som jag använder nästan varje dag.

 

 

Månadens bästa beslut: Att jag fortsätter med att leva i nuet så gott det går. 

 

Månadens upptäckt: Alla vackra syrener som växer så att det knakar.

 

 

Månadens projekt: Det måste vara när jag gjorde det hemma fint på balkongen.

 

 

Månadens längtan: Eftersom det har varit så vackert väder har semestern lockat extra mycket. Känns liksom inte kul att jobba inomhus hela dagarna. Hoppas bara att det fortsätter att vara varmt tills min semester börjar.

 

Månadens uppfyllda mål: Jag har inte haft några speciella mål förutom att rensa garderoben. Men eftersom det har varit så fint väder så har jag skjutit på det. Just nu ser det ut som ett bombnedslag men får fixa det så fort vädret vänder. Men det får gärna dröja tills dess. 

 

//PUSS 

12 comments / Add your comment below

  1. Väntar med spänning på att få läsa hela inlägget.. Jag skulle vilja säga att min maj har präglas av himmelblå och grönt gräs..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.