Instagram flöde

Här ser ni mina senaste bilder från mitt Instagram flöde.

Väldigt somriga bilder med mycket blommor. När jag fotograferar ut i naturen är det roligast att fotografera blommor och ta hur många bilder som helst. Men i mitt flöde ser ni mestadels blommor i bakgrunden förutom ett blommigt träd. 

 

 

Jag heter @netti108 om ni vill följa mig där och jag följer självklart tillbaka.

Någon morgon den här veckan ska jag ta med mig systemkameran till jobbet för det växer mängder av vackra syrenbuskar som jag passerar varje morgon. Självklart har jag använt mobilkameran men bilderna blir mycket bättre med systemkameran. En solig, tidig morgon är ett utmärkt tillfälle och hade inte kameran varit så stor och tung som den är så hade jag alltid tagit med mig den. Nere vid hamnen vill jag också fotografera och att göra det så tidigt på morgonen är perfekt då det inte är en massa folk på plats.

OBS!

I natt och ett dygn framåt är portalen jag bloggar på nedstängd för teknisk uppgradering och serverflytt. Jag vill varna er läsare för det ifall ni inte kommer in på min blogg imorgon men på fredag ska allt vara klart. Har många spännande blogginlägg sparade som jag återkommer med!

 

//PUSS 

12 comments / Add your comment below

  1. jätte fina bilder . man vill ju visa alla underbara blommor som man tar kort på nu 😀
    ja hoppas de piggar på sej .den lilla ska gå i morg hon har friluftsdag går inte o missas 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.