Garderobsfynd

Nu på senaste tiden har jag blivit duktigare på att visa mina outfits.

Det beror på att det är mycket roligare att fotografera under sommaren. Den här klänningen hittade jag i förrådet och den har jag inte använt på kanske två eller tre år. Alltid lika kul med garderobsfynd.

 

 

God morgon finisar!

Nu inväntas en ny lång arbetsdag och enligt väderprognosen ska det bli ännu varmare idag. Jag och kollegorna brukar sitta ute varje lunch när vädret tillåter det och nu är vi inne på tredje veckan i streck. Känner att jag blir mycket piggare av det samt att det ger energi.

När jag kommer hem från jobbet senare idag ska jag hämta ut ett paket från NA-KD som jag verkligen ser fram emot. Paketet innehåller bland annat ett plagg som kommer bli väldigt välanvänt nu under våra varma dagar.

Men innan dess önskar jag er en härlig dag och vi ses senare med ett grymt samarbete så håll utkik mina finaste!

 

//PUSS 

13 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.