En glad gubbe på ryggen

I fredags kväll gick jag över till grannen för att umgås och dricka kaffe. Dom hade skaffat sig en jättesöt kattunge som jag självklart gosade med. Så himla söt!

 

 

Klockan bara drog iväg och vips så var klockan redan halv elva på kvällen och då tyckte jag att det var läggdags.

 

 

Igår var vi som sagt nere vid sjön och här är tre stycken bilder från gårdagen. Jag smörjde in tösens rygg med solkräm och kunde inte låta bli att rita öga, öga, näsa och en glad mun på hennes rygg. En glad gubbe på ryggen sprider ändå glädje och det är liksom aldrig fel! Dagens outfit blev ett rosa set från NA-KD. Jag tog inte med mig systemkameran så idag bjuder jag istället på mobilbilder.

 

Apropå mobiler!

I höst har mitt abonnemang gått ut och då ska jag byta ut min telefon. Just nu är jag så nyfiken på nästa iPhone och jag antar att det då kommer ut en iPhone 9? Väntar med spänning! Tösen brukar alltid ärva mina före detta mobiltelefoner så då kommer hon att få min iPhone 7.

Nu ska jag ta och återgå här men ni får ha en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

13 comments / Add your comment below

  1. Så söt katten var 🙂
    En glad gubbe lättar alltid upp stämningen 😉
    Jag har aldrig haft en Iphone. Jag kör med Samsung.
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.