Inreda med snygga posters

Jag har haft en hel del samarbeten med olika företag som erbjuder posters med ramar och dom här fyra ska sitta i tösens rum. Hon har samma smak som mig och hon fick äran att välja ut några av mina tavlor eftersom alla får inte plats i hela hemmet. 

 

 

Tröttnar hon är det bara att byta ut mot dom andra och tvärtom.

Fashion, konst och ljusrosa är våra favorit kategorier då det är något som verkligen syns i vårt hem. Herregud vad smutsigt och stökigt det är just nu här hemma hos oss men inte vill vi vara inne och städa när det är så fint väder.

Idag har vi istället tillbringat våran tid nere vid sjön och bara njöt av vädret. Igår kväll tog vi oss också ett dopp efter middagen och det var så härligt. Jag tog faktiskt årets första dopp och till och med simmade. Inte likt mig men eftersom jag var överhettad så behövdes det. Idag gjorde jag det igen och förmodligen blir det en repris även imorgon. Nu har jag kommit hem igen medan tjejerna ville vara kvar vid sjön en stund till. Har lite att fixa med och senare ska vi grilla mat.

Önskar er en fortsatt härlig dag och vi ses senare mina finaste! 

 

//PUSS 

12 comments / Add your comment below

  1. Det är så snyggt med posters. Har en hylla ovanför soffan med lite musikal konst gjord av en svensk musikalstjärna så det blev väldigt personligt och nördigt på samma gång. Har dem 4 teatrarna som har en speciell betydelse för mig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.