Parfym som doftar godis

En doft för yngre men vad gör det?

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

 

Min parfymsamling är väldigt stor eftersom jag älskar parfymer och har gjort det typ hela mitt liv. Här om dagen fick jag för mig att prova en doft från Britney Spears som jag inte har använt på några år, då jag hade nästan glömt bort om hur den doftar. Herregud så god doften är och jätte många personer gav mig komplimanger för den goda doften den dagen.

 

 

Den doftar verkligen godis men samtidigt väldigt fräscht.

 

 

Egentligen känns doften lite mer för yngre generationer men just nu bryr jag mig inte om det. Det här är ändå en underbar sommardoft som jag tänker fortsätta att använda här framöver. 

 

 

Tycker även att flaskan är så himla fin med sin runda form och pärlor som glittrar så vackert. Därför blev det så många bilder på parfymflaskan.

 

 

Kartongen är också väldigt fin och passade så bra ihop i bilderna med flaskan. Så himla typiskt mig att spara på alla parfymkartonger av någon konstig anledning.

 

 

Även när parfymflaskor tar slut sparar jag dom om flaskorna har snygg design.

 

 

Såhär doftar parfymen enligt beskrivningen:

• Doftfamilj – Blommig/Fruktig
• Toppnoter
 – Hallon, plommon och svarta körsbär
• Mellannoter
 – Nattorkidé, fresia och iris
• Basnoter
 – Ambra, mysk och vanilj

 

 

För er som är på jakt efter en ljus somrig doft så rekommenderar jag Britney Spears Midnight Fantasy edp och doften håller verkligen hela dagen. Ni hittar denna underbara parfym genom att klicka här <—  Pris: Från 159 kr med minst 45% rabatt.

 

//PUSS 

22 comments / Add your comment below

  1. Jag har inte många parfymer alls. Jag har två olika sorter i serien Clean, en DKNY red apple och en av Carolina Gynning. Det är allt. För min del är det lite trist då jag inte får använda parfym på jobbet, vi har några som är doftkänsliga 🙁 Kram

  2. Vilken fin flaska. Min favoritparfym heter fresh laundry. Den doftar diskret. Förut köpte jag en parfym som hette exlemination tror jag. Den doftade lite starkare. Tack för kommentaren. Trevlig helg. Kram.

  3. Men åh det är ju så underbart med parfymer, jag är helt tokig i parfymer jag med.
    Svar: Ja det var ett härligt mingel och företagarna som var på plats var helt otroliga!

  4. Jag älskar också parfymer! Juicy couture och Escadas sommarparfymer är mina favoritmärken. Är sugen på att testa Biancas parfym 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.