Jag och Marilyn

Visst blev det fina Snapchat bilder med mig och Marilyn Monroe?

Lite roligt att filtret läste även av hennes ansikte och jag diggar speciellt bilden i mitten. Upptäckte att jag har mängder av Snapchat selfies på telefonen som jag inte har visat för er ännu. Har verkligen samlat på mig en hel del den senaste tiden.

Skrev faktiskt ett blogginlägg om det i helgen då jag ville visa några bilder som jag undviker att lägga upp på bloggen. Men glömde att publicera inlägget men har kvar den i utkastet. Nåväl det är inte hela värden och inlägget får publiceras istället en annan dag.

 

 

Ikväll ska jag och barnen till deras skola för då är det marknad.

Varje år har dom marknad för att samla in pengar till en skolresa och det är sonen som ska sälja medan jag och tösen ska shoppa loss. Härligt att vädret är fortfarande lika vackert och perfekt väder för en marknad. Självklart vill jag hjälpa till med att bidra inför deras skolresa och varje år hittills har dom tjänat väldigt bra. Men först ska jag jobba till klockan 15:30, bussen hem går klockan 15:50 och jag är hemma runt klockan 17:00 beroende på trafiken.

Önskar er en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

14 comments / Add your comment below

  1. Javisst är det kul med snappchat! 😉
    gillar verkligen den där sista, med bunnyöron 😉

    Hoppas Du får en riktigt bra torsdag<3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.