Att posera framför kameran

Det här med att posera framför kameran.

Vissa gånger känner jag mig hur bekväm som helst och andra gånger känner jag mig bara allmänt stel. Det är verkligen olika varje gång beroende dagsformen och humöret.

 

 

När jag tog dessa bilder kände jag mig sådär lagom avslappnad då jag försökte att ta spontana bilder. Allra helst vill jag inte stå och posera framför kameran utan jag vill att det ska se så naturligt ut som möjligt. Som om jag inte märker att kameran finns överhuvudtaget. Men vissa dagar går det bara inte.

 

Innan dessa bilder fotograferades kom det en person från ingenstans och satte sig en bit ifrån mig. Det värsta jag vet är om någon ser mig när jag fotograferar mig själv men eftersom jag inte visste hur länge han skulle stanna så försökte jag ändå att ta några bilder. Dom bilderna blev verkligen inte bra men efter en stund gick han äntligen därifrån. Det var då dessa bilder togs då jag kände mig mer bekväm.

 

Hoodie från Puma x Kenza // Jeans från Bikbok // Solglasögon från Rayban // Sneakers från Adidas Superstar

 

//PUSS 

10 comments / Add your comment below

  1. Känner verkligen igen mig så mycket!! Tycker det är skitsvårt att ställa mig framför kameran… Speciellt när någon annan är i närheten! Men bilderna blev verkligen superfina vännen! Kram <3

  2. Tycker inte heller om när någon annan ser att jag fotar mig själv eller om dottern eller sonen tar bilder på mig. Det känns som jag tycker jag är märkvärdig eller något.

    Du ser avslappnad och fin ut på bilderna.
    Ha en fin onsdag.
    Kram.

  3. Man får helt enkelt lära sig att fotografera framför andra människor. Igår stod jag ute och bytte om framför främlingar haha. Finns inte så mycket annat alternativ när man fotograferar utomhus 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.