Perfekta festivalväskan och härliga klockor

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

 

Jag hittade en jättefin axelremsväska från Marc Jacobs som finns i svart och grå färg. Tycker att den skulle passa perfekt som en festivalväska med den tjocka axelremmen. Hade jag haft planer att gå på festivaler i sommar så skulle jag mer än gärna klicka hem en sådan väska.

Om du vill göra det så hittar du den svarta väskan genom att klicka här <— och den gråa väskan genom att klicka här <—

 

Jag har alltid varit svag för klockor från Olivia Burton som är så stilrena och fina. Har speciellt fastnat för nyheterna som har kommit in på senaste tiden. En klocka som har blommönster på undersidan får gärna pynta min handled i sommar tillsammans med något snyggt matchande armband.

Du hittar klocka nummer 1 här <— nummer 2 här <— nummer 3 här <—

 

//PUSS

 ♥

19 comments / Add your comment below

  1. Men åh väskan är bara to die for!!!! Hade velat se hur den såg ut invändigt!
    Svar: Vad roligt att du gillar mitt heymo.se tips!

  2. åh så snygga klockor! har en från Olivia burton i roséguld, men hade velat ha en med det där bandet! min är bara kedjelänkar 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.