Det borde vara olagligt

Det är så underbart att väderprognosen hade så fel den här gången.

För nu ska det fortsätta att vara soligt här framöver och inget regn som det såg ut att bli. Idag är det några grader kyligare men så länge solen tittar fram så är jag nöjd.

Den här veckan har annars varit stressig och speciellt på jobbet. Därför känns det skönt att det snart är helg.

Idag efter jobbet åker jag direkt till en vän och kommer hem imorgon eftermiddag. Får se om det även blir en runda på stan under hemfärden för jag behöver två stycken nya blomkrukor i en lite större modell. Har två växter som behöver planteras om från sina små blomkrukor. 

 

Bloggwork med kaffe på balkongen och en grå favorit.

 

Eftersom jag trodde att det skulle regna hela helgen så har jag planerat att tillaga en lasagne på lördag men nu verkar det istället bli grillväder. Åh andra sidan händer det ofta att jag och barnen ändrar oss i sista minuten och lagar något helt annat. Det går ändå att frysa in en lasagnen i värsta fall så därför ska jag laga den ändå. Har även planer på att göra en hemgjord pizzasallad för det är verkligen gott under våra varma dagar med andra tillbehör.

Herregud nu längtar jag ännu mera tills den här arbetsdagen är slut för nu vill jag bara chilla i solen med en kopp kaffe. Det borde liksom vara olagligt att jobba inomhus hela dagen när det är vackert väder! Håller ni inte med mig?

 

Önskar er alla en härlig dag och vi ses lite senare mina finaste!

 

//PUSS 

17 comments / Add your comment below

  1. Jag har jobbat över så mycket sista tiden så jag har missat utetiden i den här härliga värmeböljan. Jag var ledig igår men för första gången på länge var det riktigt blåsigt och säkert 10 grader “kallare”. Jag satt ute en stund men gav upp rätt fort. Skönt om det fortsätter. Jag har nya lediga dagar på söndag och måndag 🙂
    Vad fin den gråa favoriten är på dig.
    Kram

  2. Jag hade mer än gärna velat att det skulle regna lite, så allt pollen lägger sig. Sen är det snustorrt i markerna så regnet behövs. Men vädret kan vi inte påverka, är i alla fall glad att temperaturen har sjunkit lite 🙂

  3. Nu när jag är så ny på jobbet och har så roligt så känns det bara kul att vara inne och jobba istället för att vara ute i solen! Men jag vet att det går över när man blir van, hehe. Men jag för njuta av det så länge det varar 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.