Inred ditt hem med böcker

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

Klocka / Parfym / Örhängen / Tom Ford / Dior / Chanel / Louis Vuitton, Marc Jacobs / In Vogue / Martiniglas / Coupeglas / Väska / Solglasögon / Lampfot

 

Det finns hur mycket som helst i kollaget som jag gärna vill ha som klockan, parfymen eller örhängena men nu är det fokus på just böckerna. Jag personligen är väldigt svag för böcker från stora designmärken som Chanel, Louis Vuitton och Dior. Inne bara för innehållets skull utan jag vill inreda med böcker i mitt hem. Att ha böckerna som snygga inredningsdetaljer gillar jag och det har ni sett bilder på förut i tidigare inlägg.

 

Men här får ni se en repris på några böcker som står på varandra på TV-bänken med en monstera ovanpå.

 

//PUSS

 ♥

11 comments / Add your comment below

  1. Böcker är helt underbart! Är en bokmal, men nu det sista så har det gått lite trögt,hehe.
    Svar: Eller hur, verkar ju helt ljuvligt på Kreta måste verkligen dit!

  2. Kan vara så att jag har en hel bokvägg i min lägenhet japp kan vara så haha. Men det är så fint ock coffeetable böcker är så fina när dem ligger på ett bord eller en hylla!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.