Något som jag kan leva på

Inte så märkvärdigt men det duger gott för mig.

Jag är inte den personen som annars grillar mat bara till mig själv men här om dagen gjorde jag det. Alltså igår kväll när jag kom hem från jobbet.

Stekte först några ägg och sedan slängde på två stycken hamburgare på grillen. Äggen hade jag istället för bröd för variationens skull då jag äter tok för mycket bröd varje dag. Skulle kunna leva på det om kroppen tillät det. 

 

 

Till maten drack jag iskallt vatten med citron i och det är något som jag älskar att dricka just nu i värmen. Jag är inte heller personen som sitter ensam och äter utan en TV framför mig men den här gången var det skönt att bara titta ut mot den härliga grönskan medan jag åt.

Hoppas att detta härliga väder fortsätter även nästa då barnen är hos mig. Då ska vi grilla middag varje dag ute på balkongen. Mys mys!

 

//PUSS 

17 comments / Add your comment below

  1. Grillat är livet och så fräscht med citronvatten, yummie! Gärna med lite lime i med!
    Svar: Ja vi är supernöjda och tror verkligen deltagarna på vårt event blev det också, så roligt verkligen.

  2. Vad härligt! 😀
    Brukar inte heller sitta ensam och äta utan tvn som sällskap men ibland är det verkligen så skönt att bara sitta ensam utan en massa tv ljud runtomkring och njuta av en god middag, eller lunch 🙂
    Och jag är precis likadan, älskar bröd! Bland det bästa som finns

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.