Jag är så himla glad!

Vilket underbart väder vi har idag!

Helt underbart men nu tror jag att det räcker med solen för idag för annars kommer jag se ut som en kräfta imorgon. 

 

Den första bilden som ni ser är inte från idag utan från igår kväll.

 

En kompis kom förbi mig igår då vi satt och chillade på balkongen med varsin glas vin innan Eurovision Song Contest började. Hon hade med sig blått vin och jag blev bara tvungen att fotografera hennes glas.

 

Jag är så himla glad!

För att rätt låt vann för jag hejade på Israels bidrag och älskar den låten. Vad tyckte ni om vinnaren eller hade ni någon annan favorit?

Annars har jag suttit i solen en stund idag och gick ut på en power walk. Men det kändes nästan för varmt och herregud vad törstig jag blev under promenaden. Skulle ha haft med mig vatten men orkade inte släpa med mig en flaska. När jag kom hem kände jag mig överhettad och fick hinka i mig en liter vatten.

Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen och efter det ska jag äta middag i soffan framför TV:n. Önskar er en fortsatt härlig kväll och vi ses senare mina finaste!

 

// PUSS 

12 comments / Add your comment below

  1. Det där vinet så läckert ut. Vad heter det? Jag hade på eurovision i bakgrunden medans jag grejade med annat igår kväll. Det var inte nån som stack ut som jag fastnade för direkt. Har mer eller mindre ledsnat på både melodifestivalen och eurovision, tycker det är samma samma år efter år…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.