Grillad lax i aluminiumfolie

Herregud det känns verkligen som måndag idag men det är ju fredag!

Bara för att jag var ledig igår och vilket underbart väder vi hade. Förutom att det blåste en hel del men jag satt i solen där det var lä. Nu är jag knallröd i ansiktet men ändå känner jag mig fräsch. 

 

Balkong-häng // Promenad med kaniner // Min outfit // Grillad lax

 

Men idag har jag ingen ledighet!

För idag jobbar jag medan ungarna åker till sina kusiner i Kalstad med sin far. Fubbigt att dom är lediga men snart tar även jag helg så jag ska inte klaga.

Jag kan verkligen rekommendera grillad lax i aluminiumfolie då det var sjukt gott. Kryddade med vitpeppar, salt och citronpeppar med en liten smörklick. Kokt potatis, sallad och någon kall sås till laxen då det blir så himla gott.

Önskar er alla en härlig dag och vi ses lite senare med ett nytt samarbete så håll utkik!

 

//PUSS

 ♥

19 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.