Sommarens trendiga kjolar

” Inlägget innehåller affiliatelänkar ”

Omlottmodell med knytband i sidan.

 

 

Länk // Länk // Länk // Länk // Länk //  Länk

 

När det gäller kjolar så har omlottmodellen blivit väldigt het och den trenden gillar jag. Funderar starkt på att skaffa mig en sådan kjol för det skulle vara skönt att ha på sig under varma sommardagar. Jag personligen gillar mestadels längre kjolar för kortkort är inte min grej längre. Under mina yngre dagar föredrog jag kortkort men nu känner jag mig inte bekväm i det längre. Omlottkjolen gör att man ser lite mer av benen framifrån eftersom kjolen är något kortare framtill och det tycker jag är så himla snyggt.

Därför tipsar jag om sex stycken fina kjolar i omlottmodell och länkar hittar ni under kollaget.

 

//PUSS 

18 comments / Add your comment below

  1. Min kropp verkar inte vara gjord för omlott kläder, hihi. Tycker bara det halkar runt.
    Svar: Ja det skall bli himla roligt verkligen! Japp du måste följa oss på insta!

  2. Så snygga kjolar, jag har hittat några på nätet som jag ska spana in i butik tänkte jag! 🙂 Hoppas du haft en fin torsdag 🙂 KRAM!

  3. gillar oxå omlott snyggt hade flera st innan när det va modernt

    tror ja åkte igenom nåt som hette starby tänkte på dej o bara ja men visst är det samma eller ja.. eller.. ha ha jo men det tror ja me det hette

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.