Inför Eurovision Song Contest 2018

Ikväll börjar första semifinalen i Eurovision Song Contest 2018.

Jag har inte skrivit något om årets bidrag som jag annars alltid gör varje år. Det brukar alltid vara flera låtar som jag fastnar för men i år har jag knappt hunnit lyssna igenom alla bidrag förutom på en låt som jag spelar sönder just nu. Bidraget kommer ifrån Israel “Netta – TOY ” och är en lite annorlunda låt. Det är en låt som fastnar i mitt huvud och jag älskar speciellt ”skaka rumpa rytm” som dyker upp mitt i låten. Jag la upp en video från youtube men den försvann när jag sparade inlägget. Därför fick det bli några bilder på Netta som framför Israels bidrag.

 

 

Annars finns det några till bra låtar som exempel Cyperns bidrag men jag kanske får en helt annan uppfattning under semifinalerna. Då hittar jag säkert mera favoriter inför lördagens final. 

Jag ska inte kolla på semifinal 1 ikväll eftersom det blir för sent för mig så istället ska jag se det imorgon och likaså torsdagens semifinal 2 som jag ska se på fredag. Då kan även ungarna se finalerna för det vill dom gärna göra.

 

Här är två bilder från lördagens outfit och idag har jag på mig något liknade.

 

Är det någon annan som har lyssnat igenom bidragen inför Eurovision Song Contest 2018? Isåfall vad tycker ni?

 

//PUSS 

22 comments / Add your comment below

 1. Har faktiskt ingen koll alls iår för jag kommer missa finalen och tror jag inte satt mig in så mycket därför 🙂

 2. Jag har inte hört något bidrag förutom Benjamins då 🙂 Får höra de andra för första gången ikväll och på torsdag 🙂

 3. Nej jag har inte lyssnat allas på bidragen. Däremot hörde jag på radion om Israel och deras bidrag som skulle vara lite annorlunda. Hoppas att det går bra för Benjamin och hans fina nummer. Visst är det så att han inte behöver vara med i kvaltävlingen eller? Ha en fin dag

 4. Tiden går verkligen så himla fort, insåg först igår att det är Eurovisionvecka, haha! Så gick och lyssnade på alla låtar på repeat hela dagen men har fortfarande inte hittat någon favorit än så ska bli spännande att se första semifinalen ikväll! 🙂

 5. Brukar vilja se allt ”live” så nej..
  jag hoppas en bra låt vinner i år!

  Svar: tacksam men vill inte vara till besvär liksom 🙂 skriv det när du har tid 🙂

 6. Oj jag har inte tänkt på att det här börjar nu (ESC) 🙂 Jobbar kvällar så hinner inte se så får se finalen sen när den är 😀

 7. Jag har inte brytt mig om att lyssna igenom de andra låtarna, ska nog titta på semifinalen ikväll. Det är väl då Sverige ställer upp tror jag. Kram.

 8. Fina outfits !
  Har inte hängt med i Eurovision de senaste åren tyvärr. Brukar inte finnas något i min musiksmak , har typ bara gillat en vinnare och det var Lordi med Hard rock hallelujah haha!
  Kramizar 😀

 9. Jag tycker att nästan alla bidrag är värdelösa. Så himla tråkigt. De som hade bra låtar hade istället en scenshower som var.. mycket mindre bra eller så var de för crazy eller inte passade med låten.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.