Pimpa dina skor

Med snygga skosmycken!

Jag älskar att testa nya saker och en ny trend som jag har varit nyfiken på att prova på är skosmycken. 

 

 

Jag hittade ett par fina rosa blommor inne på Glitter som man enkelt fäster på sina skor. 

 

 

Man fäster dom enkelt med ett par klämmor som sitter på blommans undersida. 

 

 

Jag provade att fästa fast dom på mina vita sneakers och vilket lyft det blev.

 

 

Resultatet blev verkligen jättefint och funderar på att skaffa flera som jag kan variera med. Det finns en hel del att välja emellan och jag gillar trenden. Om du är också sugen på ett par rosa blommor till dina skor så hittar du dom genom att klicka här <— Adlink

 

//PUSS

 ♥

19 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.