En mysig hund

Dagen blev inte som planerat.

Igår eftermiddag väntade jag på en hund som skulle komma till mig som behövde hundvakt. Jag hade packat en väska med systemkameran, vatten och andra saker eftersom jag hade planerat en långpromenad med en massa fotografering. Men jag väntade och väntade då klockan blev mycket. Det värsta jag vet är att vänta bort tiden men ibland blir det som det blir. 

 

Därför visar jag för er några bilder från min balkong, uteplats och grannkatten som hälsade på mig.

 

Bilderna som jag skulle ha tagit igår får jag försöka att hinna med idag istället. Jag är inte den som väntar bort tiden i onödan och istället städade jag och gjorde det fint på balkongen. Ska visa ännu mera bilder så fort bilderna från systemkameran finns på datorn. Faktiskt så hann jag med en hel del igår och det känns riktigt bra.

 

Gårdagens outfit och en bild på Max.

 

Men tillslut dök vovven upp hos mig då vi tog istället två lite kortare promenader under kvällen och hans namn är Max. Vi har sovit tillsammans och han är en så himla mysig hund. Idag är han kvar hos mig till någon gång under eftermiddagen och det innebär att våran långpromenad blir av idag istället.

Ni får ha en fin dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

17 comments / Add your comment below

  1. trevligt med katt sällskap 🙂 fin katt gud vilken stor balkong du har kvinna 🙂 fint har du gjort där oxå kram

  2. Kul o få besök av grannkatten 😀
    Att behöva vänta är bland det jobbigaste som finns .. men verkar som det blev bra tillslut 🙂 kram <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.