Bloggkärlek

Nu sprider vi bloggkärlek!

Jag har hängt på ett tåg som sprider bloggkärlek och det grymma initiativet kommer ifrån finaste Linda. Därför uppmuntrar jag er att göra detsamma! Ni hittar hennes blogginlägg genom att klicka här <— där kan ni läsa om hur ni går tillväga.

 

 

Idag har vi haft härligt väder igen och självklart blev det en långpromenad med vovven. Jag hade med mig systemkameran och har fotograferat massor av fina bilder. Annars har jag inte gjort något speciellt idag och det är så skönt med en lugn dag som avslutning av helgen.

Men som jag nämnde här ovanför! Häng med på tåget och sprid en massa bloggkärlek!

 

//PUSS 

18 comments / Add your comment below

  1. Åh vad roligt att du är med! Kommer bli extra kul när vi alla publicerar samtidigt med! Såg din länk, tack så mkt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.