Min nya stil

” Inlägget innehåller affiliatelänkar “

 

En helt underbar outfit till en härlig solig dag!

 

Väska finns här // Body finns här // Jeansjacka finns här // Byxor finns här // Sneakers finns här

 

En beskrivning av min nya stil!

En stil som jag gillar extra mycket just nu är ett par lösa byxor med hög midja tillsammans med en överdel i en mer tight modell. Till det bär jag gärna en jeansjacka som klär ner det uppklädda och ett par bekväma snygga sneakers.

Därför har jag plockat ut en hel outfit som består av allt det jag gillar. Byxorna som jag valde har knytband i midjan och det är perfekt att man kan knyta åt efter hur hårt man vill det ska sitta runt midjan. Just dom här byxorna verkar väldigt populära och finns i flera olika färger. I år har jag börjat använda jeansjacka igen men är trött på små modeller som dom jag redan har. Därför har jag köpt en ny jeansjacka då jag valde en storlek större än vad jag har för att få den rätta passformen som jag vill ha. När jag fick syn på denna blommiga body med off shoulder som ni ser i kollaget blev jag nästan förälskad. Gillar verkligen den stora volangen upptill.

 

Varför denna färgval?

Eftersom byxorna är svarta och bodyn har rosa färger på blommorna så velar jag mellan vita eller rosa skor och väska. Självklart ska det vara lite mera färg och därför valde jag ett par ljusrosa sneakers i textil som jag redan har fast i vit färg med en tuff axelremsväska i matchande färg.

 

//PUSS

 ♥

 

11 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.