Läppglans som vårdar dina läppar

Vårdande läppglans med färg.

 

 

Jag såg att Max Factor har släppt en nyhet och det är läppglans med många härliga färger. Den färgen som jag valde är nummer 25 Shine in glam.

 

 

Att den även är vårdande och innehåller vitamin E och antioxidanter som motverkar uttorkning är väldigt bra. På jobbet har jag alltid läppbalsam i fickan eftersom jag blir lätt torr om läpparna. Nu är det härligt att jag har något med lite färg också.

 

 

Jag gillar denna läppglans väldigt mycket och rekommenderar den varmt. Ni hittar den genom att klicka här <— Adlink

 

//PUSS 

17 comments / Add your comment below

  1. Hej!
    Tänkte bara passa på att tipsa dig lite snabbt om att du just nu har chansen att vinna en letterboard (du vet, en sån där svart tavla med medföljande bokstäver som du kan skriva vad du vill på som syns över heeela Instagram för tillfället, haha) i min blogg. Intresserad? Klicka på länken nedan för att vara med och tävla! Vill även passa på att önska dig en superduperfin helg <3
    https://martinaolsson.myshowroom.se/75572/tavling-vinn-en-letterboard/

  2. Åh fint ett sådant skulle jag behöva och som oxå sätter lite färg.
    Svar: Men visst var det, inte fel med innehåll som handlar om resor 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.