Jag är dagblind

Det känns helt galet att det redan är fredag idag.

Men det är tack vare en röd dag som vi hade i tisdags då det var Valborg hade jag ledigt. Nästa vecka blir också en konstig vecka eftersom torsdagen är även en röd dag “Kristi himmelsfärs dag” så nästa fredag kommer att kännas som en måndag för mig. Tycker att det är både härligt och jobbigt att vara dagblind.

 

Byxor från Gina tricot // Tröja från H&M // Jeansjacka från Ellos // Sneakers från Gant 

 

God morgon på er mina finisar!

Här ser ni bilder på gårdagens outfit då jag tog några snabba bilder med mobilen innan jag rusade iväg mot bussen. Kanske inte den bästa bildkvalitén eftersom det var lite halvmörkt just då men det får duga ändå. I helgen hinner jag säkert fotografera nya outfitsbilder med systemkameran och hoppas verkligen att även solen vill titta fram.

Jag önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste då jag bjuder på ett tips inom skönhet. Så håll utkik!

 

//PUSS

 ♥

5 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.