Vita sneakers i tyg

Sneakers Zoe från Gant.

Jag älskar mina välanvända Adidas Superstar men behövde även ett par vita sneakers i tyg nu till våren. Efter att ha kikat runt på mängder av olika sneakers så blev det till slut ett par vita från Gant. 

 

 

Skorna är lågt skurna, nätta och ser inte stora ut. Blir perfekt till jeans, kjol eller klänning här framöver.

 

 

Jag är så trött på Converse och nu har jag faktiskt inte använt dom på väldigt länge.

 

 

Annars är jag helt klart nöjd med dessa sneakers från Gant och hoppas verkligen att jag inte kommer få ont i fötterna av dom. Jag har alltid problem med att hitta bekväma skor och efter att jag har gått runt hemma med dom så känns skorna helt okej.

Såg att det finns i flera olika färger från den här modellen och du hittar dessa snygga sneakers genom att klicka här <— Adlink

 

//PUSS 

24 comments / Add your comment below

  1. Super snygga. Håller med dig om att Converse inte är så kul längre. Eller om sanningen ska fram så har dottern lagt beslag på mina vita Converse. Hoppas du får en bra fredagskväll. Kramis från mig

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.