Livet är för kort

 

Bry dig inte om vad andra tycker och säger om dig!

För många är det svårt att tänka så då jag är en av dom. Men jag tycker inte om att prata skit om andra och lyssnar inte på onödiga rykten. Istället dömer jag min egna uppfattning och undviker personer som ger dålig energi.

En sak till!

Varför ens orka att lägga negativ energi på andra när det är bättre att leva gott och vara en glad person. Att sprida positiv energi gör även omgivningen gladare samt att du mår bättre av att vara snäll mot andra och dig själv. Men tyvärr finns det alltid elaka människor och det bästa är att inte ta åt sig eftersom sådana människor vill bara trycka ner dig. Som det står i slutet av citatet! ” Ge dom något att prata om och lev ditt liv fullt ut “.

 

Citat lånad av pinterest.

 

Utöver citatet vill jag även tillägga att du är unik som du är och att ingen annan är som dig. Därför utmanar jag er med att skriva ner tre positiva saker om dig själv och tre saker som du uppskattar just för stunden.

 

Mina tre positiva saker är: Jag är ödmjuk, kreativ och alltid en trogen vän.

Det som jag uppskattar just nu är: Att jag är mamma till två underbara barn, jag har planterat vackra blommor på min uteplats och sommaren är påväg. 

Annars är det självklart många saker som jag saknar i mitt liv men istället för att älta om det så uppskattar jag allt jag redan har.

 

Sammanfattningen av det hela: Låt ingen trycka ner dig för livet är verkligen för kort för att ta åt sig om vad andra tycker och säger om dig. Du är unik som du är så lev livet fullt ut och ge dom något att prata om.

 

//PUSS 

21 comments / Add your comment below

 1. Härlig läsning såhär på morgonkvisten! 🙂
  Jag har varit på en mörk plats och har kommit genom den och är precis i detta läge nu, trodde aldrig jag skulle känna så, väldigt nöjd med mig själv och glad. Jag brukar aldrig prata om det och så men det är denna lugna och glada, nöjda känslan inom mig som är guld värd! Som ger en energi! 🙂

  För att tillägga…Har jag nämnt att jag älskar din blogg!? 🙂

 2. Håller med dig om att det är bättre att vara sig själv lite extra så skitsnackarna får mera att prata om. Säger som Grynet: “Ta ingen skit”

  Må så gott idag

 3. Ja sånt där skiter jag i det är upp till dem 🙂 man skall göra det som passa er en själv ju äldre man blir ju mer vet man att det är rätt kram å fin dag

 4. Så bra inlägg fina du !

  Oj blev en liten tankeställare här haha…
  3 bra saker om mig är att jag noggrann, kreativ och självständig.
  Just nu uppskattar jag att det är soligt ute, att jag flyttat hem till min familj och att jag bokat semester.

  kram !! 😀

 5. Bra inlägg! Det ska jag tänka på!

  Jo, eftersom min kanin kommer bli innekanin (utomhus när vädret tillåter osv)undrar jag (om det finns)alla nackdelar.. har typ bara läst om kisset som stinker haha! Själv minns jag ej då sist jag hade kanin var den utomhus och det var för tjugo år sen haha! Ha en bra kväll!

  1. Jag har två kisslådor till kaninerna då den ena står inne i buren och den andra utanför eftersom dom är lösa ibland. I lådorna har jag kiss-sand för kaniner som inte hinner stinka eftersom jag byter regelbundet. Jag ska skriva mer om hur det är att ha kaninerna inomhus i ett enskilt inlägg. Du är alltid välkommen att fråga mera! 😀 Kramis

 6. SÅ himla sant! Jag råkar tyvärr ofta ut för gnälliga energitjuvar 🙁 Fattar inte att vissa människor orkar gnälla så alltså de har bara ETT liv varför inte ge LOVE ist 🙂

  Kram Maria på Inredningsvis

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.