Min rosa ögonsten

Här ser ni gårdagens outfit.

Som fick bli några mobilbilder från spegeln men tycker att mobilbilder har ändå sin charm. Jag älskar verkligen min nyckelring som hänger på väskan. Så himla söt, rosa, fluffig kanin och jag kan inte sluta att klappa den. Jag vet att jag är barnslig men kan verkligen inte låta bli. 

 

Jeans från Ichi // Tröja från Lindex // Bomberjacka från Lager 157 // Sneakers från Adidas Superstar // Väska från Marc Jacobs // Nyckelring från Gina tricot // Solglasögon från Rayban

 

Idag är jag som sagt ledig eftersom det är en röd dag. Tycker att det känns som en söndag idag och det är jag förmodligen inte ensam om att tycka.

 

Dagens planer?

Idag tar jag dagen som den kommer och jag hittade ett klockrent citat som passar mig väldigt bra.

 

 

Med andra ord ska jag göra så lite som möjligt och inte mer än det nödvändigaste. En långpromenad känns lockande och kanske lite fix på balkongen. Men jag önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

16 comments / Add your comment below

  1. Härligt att va ledig, jag är det med men inte för det är en röd dag söt liten kanin ( ser det ut som) kram å fin 1 maj

  2. Min pappa (alkoholdement), kunde inte komma hem till mig en dag. Han skulle nämligen kolla om han bokat rätt tvättdag. Han skulle inte tvätta, inte ena boka tid.. han skulle kolla om han bokat rätt tid! Det var dagens planer. På tal om din lista liksom. Jag känner att han faktiskt klådde den. ?

  3. Låter väldigt bra det jag tänker göra detsamma! Inga planer, se vad som händer lite, får jag lust med något fixar jag det annars struntar jag helt enkelt i det!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.