Diyprojekt – Före och efter

Min dag blev inte riktigt som planerat.

Istället för en långpromenad blev det ett DIY-projekt. Vädret var så grått och tråkigt då pyssel kändes mer lockande.

Jag glömde att fotografera en före-bild så jag hade redan hunnit spraya med rosa färg. Nu kanske ni undrar om vad det är ni ser och det ska jag berätta för er. Jo det är gamla mugghållare eller vad det nu heter? På jobbet har dom suttit på väggen med plastmuggar i och dom hittades i ett förråd på jobbet och skulle kastas. Då tog jag hem två stycken eftersom jag fick en idé!

 

 

Jag sprayade dom som sagt i en ljusrosa färg och sedan klistrade jag på dekorplast i marmor. 

 

 

Tanken var att dom förvandlas till vaser som ska sitta på väggen utomhus på framsidan med några blommor i. 

 

 

Jag gillar resultatet och visst blev det fint?

 

//PUSS

 ♥

16 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.