Två stycken Monstera

Äntligen är dom här!

Nu har jag äntligen köpt hem två stycken Monstera som jag har varit på jakt efter väldigt länge. Hittade dom inne på Ica för 69 kr/styck och nu längtar jag efter tills bladen ska spricka för det är så snyggt. Men har ingen aning om hur lång tid det tar tills dom spricker?

 

 

Den ena blomman står ovanpå böckerna bredvid TV:n och där passar den väldigt bra.

 

 

Den andra hamnade på avlastningsbordet bredvid soffan.

 

 

Från början var jag ute efter den större storleken men är nöjd ändå. Monstera ska vara lättskötta och det passar mig som inte har gröna fingrar.

Vad händer nu?

Just nu är jag påväg hem från jobbet och imorgon är jag ledig. Ikväll ska jag inte göra något speciellt förutom att hänga i soffan och äta godis. Jag glömde att tvätta i helgen så det ska jag ta tag i imorgon och lite annat pyssel. Någon brasa ska jag inte titta på för det tycker jag inte är så roligt.

Men jag önskar er en trevlig Valborg och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

 ♥

17 comments / Add your comment below

 1. Så fina växter.
  Hoppas du har haft en trevlig Valborg?
  Vi var inte heller och tittade på någon brassa.
  Just det jag har blivit gudmor till en liten. Underbar bebispojke.

 2. åh så fina! såna borde jag med ha men jag har lyckats ta död på “garderobsblommor” som inte ens går att ta död på så vetifan om jag klarar dessa xD haha! Kram

 3. Köpte min på Plantagen för ett tag sedan, en stor en. Ljuvlig växt och inte dyr heller, me like!
  Svar: Ja vi har fantastiska företag på plats verkligen. Skall bli kul!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.