Det bästa för din själ

” I samarbete med verktygshandlarn “

Att tillbringa tiden i skogen.

Något som jag längtar väldigt mycket efter så är det när alla blåbär tittar fram. Jag älskar att vara ute i skogen för det är verkligen terapi för själen. Det är något som jag kan göra i flera timmar och hoppas att blåbär säsongen blir bra i år. Förra året var det jätte dåligt då jag blev så besviken.

 

 

Behovet som behövs i skogen.

När jag är ute i skogen vill jag klä mig i plagg som har många fickor eftersom jag behöver ha med mig mobilen, läppbalsam, vatten, nycklar, påsar, tuggummi ja det blir några saker att utrymma i fickor.

 

 

En lösning på problemet.

Lösningen blev ett par arbetsbyxor som är perfekta för en runda i skogen. Att byxorna även har en blå färg är perfekt eftersom blåbär sätter sina spår. Byxorna finns även i andra färger på hemsidan.

 

 

Därför tipsar jag om dessa arbetsbyxor från verktygshandlarn som är perfekta för en promenad i skogen, trädgårdsarbete eller byggjobb.

 

 

Nu längtar jag ännu mera till säsongen då alla blåbär och svampar ska börja växa i skogen. Jag personligen brukar mestadels plocka blåbär men är dålig på svampar. När jag levde med barnens far var vi ofta ute och plockade svamp. Senast var det samma helg han lämnade mig och det är ett sämre minne. Men jag minns även ett bra minne då vi hittade svampar överallt i skogen. Då jag blev som besatt och kunde verkligen inte sluta att plocka. Till och med barnens far fick dra mig därifrån och då är det illa. Att rensa svampar är mindre kul men självklart värt besväret för det finns inget godare än en svampmacka. Nu håller jag alla mina tår och naglar på att den här säsongen blir bra för jag vill proppa min frys med mycket blåbär så att vi klarar oss hela vintern.

 

//PUSS

 ♥

 

 

9 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.