Pimpa din enkla stil

” Inlägget innehåller affiliatelänkar ”

 

Det här med min stil kan variera beroende på dagsformen.

Min stil är oftast väldigt enkel då jag föredrar klassiskt med neutrala färger. Skulle önska att jag vågade mer för det är verkligen snyggt med färg och mönster. Men det bästa är ändå att satsa på en basgarderob och istället satsa på mer vågade accessoarer om du är lika feg som mig. 

 

Linne finns här // Jeansjacka finns här // Jeans finns här // Sneakers finns här

Ett exempel på en snygg outfit.

Som ni ser i kollaget ovanför! En outfit nu till våren får gärna bestå av ett par vita byxor/jeans i ankellång modell , ett baslinne i någon härlig ljus färg, en klassisk jeansjacka och ett par vita sneakers i tyg. Så himla enkelt och snyggt! Då är det bara att piffa upp med en snygg scarf, smycken eller vad man känner för.

 

En ny trend som har blivit het.

Har sett att det har blivit väldigt populärt med skosmycken och det finns många snygga varianter att välja emellan. Kikade in hos Glitter där det finns några stycken fina skosmycken att välja emellan. Funderar på att kanske skaffa mig ett par så att jag kan piffa upp mina vita enkla sneakers. Vem vet det kanske blir jätte snyggt? 

 

//PUSS

13 comments / Add your comment below

  1. Enkelt är också väldigt fint tycker jag! I det enkla bor det vackra! 😀
    Men lite skosmycken kan nog bli jättefint 🙂 Kram

  2. Riktigt snyggt med en enkel stil som man kan pimpa upp lite med olika accessoarer 😀 Har man en bra basgarderob så kan man ju variera sig i all oändlighet om man har lite snygga accessoarer att piffa upp sig med 😀 Kram vännen <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.