Att vara lat

Det är just vad jag har varit idag!

Riktigt lat och det känns som att jag inte har gjort ett piss. Jo lite har jag gjort idag som att betala räkningar, deklarerat och fotograferat en hel del. Både inför samarbeten och mina nya vita byxor från Ellos. ”  Adlink “

 

 

Jag fattar ingenting?

Idag har tiden bara runnit iväg och alldeles strax ska jag börja med maten. Det ska bli en kycklinggryta med ris ifall ni undrar?

 

Vet ni vad jag lyssnar på just nu?

Jag lyssnar på alla bidragen från Eurovision Song Contest 2018 via Spotify. Faktiskt så är det många bra låtar och ikväll ska jag kanske kolla på mina favoriter via YouTube. Jag har ännu inte hunnit titta på Solsidan filmen och funderar på att spara den till Valborg. 

 

 

Jag måste tipsa er om en grym app!

Ni har kanske märkt att jag lägger till stjärnor på många av mina bilder. Som i mitt kollage ovanför! Det gör jag via en app som heter LINE Camera som har mycket skoj för att piffa upp bilder. Tänkte att jag ville tipsa om den appen för den är verkligen grym.

 

Nu måste jag återgå här med mitt men ni får ha en fortsatt härlig helg och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

13 comments / Add your comment below

  1. Skönt att bara få vara och ta dagen som den kommer ibland 😀 Hoppas du får en riktigt fin och mysig fortsättning på kvällen finaste Netti <3 Kramar <3

  2. Man får vara lat, vi är för dåliga på att dra ner vårt tempo och det är verkligen välbehövligt ibland.Fin du är!
    Svar: Ja det är helt ljuvligt med pastellfärger verkligen!

  3. Vissa dagar är verkligen sådär. Man tar det lugnt, förbereder blogginlägg, lyssnar på musik och helt plötsligt är det dags för middag och man undrar vart tiden tog vägen. Men dem dagarna behöver man också, eller hur? 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.