Väldens sötaste mobilskal

En fluffy kanin skal som är verkligen löjligt söt.

Men jag älskar löjligt söta saker och har en nyckelring som påminner om skalet. Den finns i flera färger men en ljusrosa hade passat mig bäst och skalet ser så himla mysig ut. Synd att det inte finns kvar för iPhone men hoppas att dom kommer åter i lager snart igen. 

 

Bildkällor: fyndiq.se

 

Haha jag kan se framför mig mina kollegors reaktion om jag hade detta skal men jag är inte direkt blyg när det gäller löjliga saker.

Nu kom jag på en till rolig syn!

Tänk er när jag kommer gåendes bland folk med nyckelringen som föreställer en rosa kanin hängandes på min väska. Samtidigt som jag håller i min telefon med detta skal. Folk skulle uppfatta mig som barnslig men samtidigt ödmjuk tror jag.

Varför har jag blivit såhär egentligen? Har det med åldern att göra eller har jag bara fått fnatt?

 

//PUSS 

9 comments / Add your comment below

  1. Nämen så gulligt, vilket fluffskal 😀 sv; Siri är den sötaste och när hon väl anstränger sig så brukar hon berätta en godnattsaga 🙂

  2. Det skalet var gulligt 🙂 Jag såg en jättesöt liten nyckelring på apoteket igår, tror faktiskt att jag ska gå in och köpa den nästa vecka och sen sätta den på min lilla kameraväska 🙂 Frågan är bara om jag ska ha kossan eller kycklingen, får tänka på saken över helgen 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.