Helgen är räddad

Jag är förmodligen en av dom få personer som inte har sett Solsidan filmen.

Har faktiskt velat se filmen väldigt länge men det har liksom inte blivit av. Men nu äger jag äntligen filmen för nu har jag köpt den på dvd och nu är helgen räddad! Hade innan planer på att hyra filmen men kommer säkert vilja se den flera gånger och då är det mycket bättre att ha filmen på dvd. 

Om ungarna inte vill se filmen med mig under helgen så sparar jag den till Valborg för då ska jag ändå inte göra någonting alls. Bara äta godis och kolla på film.

 

 

Här nedanför ser ni två bilder på ungarna när vi var ute med kaninerna sist.

Det är något som vi också ska göra i helgen. Vi ska gå ut med kaninerna för nu har gräset blivit så grönt och det är smarrigt för våra små gnagare. 

 

 

Vad händer annars idag?

Idag när jag kommer hem från jobbet ska jag först hämta ut två stycken paket och efter det ska jag och barnen handla lite gott inför helgen. Funderar på om vi ska grilla korv ikväll för det är verkligen gott och speciellt när korven blir riktigt grillad. Det går fort också så då hinner jag även pyssla med andra saker istället för att stå vid spisen halva kvällen.

Men först ska jag se till att arbetsdagen tar slut för nu vill jag ha helg. Önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

25 comments / Add your comment below

  1. Jaa du kommer älska filmen tror jag 🙂 aldrig garvat så mkt 🙂

    Åh vad fina!! men vad stora de var, är det en stor ras? Typ Rex?

  2. Hoppas du får en riktigt fin och mysig helg! Så stora kaninerna har blivit – växer så det knakar 😀 Härligt för dem att äta färskt gräs ute 😀 När vi hade kanin så älskade hon maskrosblad så det plockade jag alltid med mig hem på vägen hem från jobbet. Vet att folk ibland stirrade på mig när jag plockade ihop buketter av maskrosblad, men vad gjorde det 😉 De trodde nog att jag skulle ha dem till mig själv 😀 Kram fina du <3

  3. Jag har inte heller sett solsidanfilmen. Planerar att göra det inom en snar framtid 🙂
    Vad mysigt att vara ute med kaninerna 🙂 Kram

  4. Har inte heller sett den xD sv; Jo de är mycket roligare att jobba natt än dag, kvällspass men vet inte hur många nätter jag skulle palla då jag inte får nog med sömn. Kroppen vaknar exakt samma tid varje gång, men ska försöka sova en liten stund nu ikväll och se om det känns bättre inatt. 🙂 Naaw men tack sötis, du e fin du 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.