Nutid och tillbakablickar

Tillbakablickar till en härlig lördag med underbart väder.

Hoppas att vi får vackert väder även nu till helgen för jag är så sugen på att sitta ute i solen igen med en kopp kaffe. Det hade varit helt underbart. Här ser ni några bilder från en lördag för nästan två veckor sedan. 

 

 

Tiden går så fort!

Snart går vi in i maj månad, måste deklarera innan första maj, det är dags att betala räkningar och idag är det löning för min del. 

 

 

Imorgon är det redan fredag och har ingen aning om vad vi ska äta under helgen och vad jag ska laga för mat? Frågar jag ungarna får jag alltid svaret ” Jag vet inte ” så i slutändan måste jag till slut komma på något själv. Hade jag varit rik så skulle jag hyra in en kock som får laga all mat åt oss och gärna ta disken. 

 

 

Men läget är som det är och nu gäller det bara att komma på något. Grilla ska vi göra någon gång under helgen men även någon storkok måste det bli till mina matlådor. 

 

Jeans från Ichi // Topp från Levis // Sneakers från Adidas // Solglasögon från Rayban // Termosmugg från Lagerhaus

 

Har även några nya samarbeten på gång då jag hämtade ut ett stort paket igår och idag efter jobbet har jag ett paket till som väntar på att hämtas ut.

Önskar er en härlig torsdag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

16 comments / Add your comment below

  1. Visst är det svårt att komma på vad man ska äta?
    Jag har deklarerat och hade jag fått tillbaka mycket pengar på skatten så hade jag hyrt en en kock ?
    Kram

  2. Så härliga bilder på dig – underbart när solen tittar fram. Här blir det matlådefix idag – chili con carne med massor av sambal oelek 😀 Måste skrämma bort mina baskelusker på något sätt och så är det ju himla gott också med chili con carne. Kram fina du <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.