En rosa värld

Tänk om hela världen hade varit rosa?

En värld som bara består av rosa färger då ingen annan färg existerade. För oss som älskar rosa hade då varit i himmelriket…

Bildkällor: Weheartit

 

Men ärligt talat så hade det inte varit roligt i längden. För då hade vi inte haft någon favoritfärg! Eftersom om allt hade varit rosa så finns det inga andra färger att konkurrera med. Men att drömma sig bort för stunden är aldrig fel och jag tycker att bilderna är så otroligt vackra att titta på. Känner mig även glad och glada bilder sprider positiv energi. 

Älskar We Heart It för där hittar jag alltid mängder av vackra bilder som jag inte kan låta bli att spara.

 

Men vad är We Heart It?

We Heart It eller som det heter på svenska “Vi Hjärta Det” är ett socialt bildbaserat nätverk för inspirerande bilder. Jag är medlem där men tyvärr inte så aktiv med att lägga upp egna bilder utan spanar mest in alla bilder som finns samt letar efter mycket inspiration. Ni hittar mig där genom att klicka här <—

 

//PUSS 

16 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.