En helt vanlig tisdag

Men även en helt vanlig måndag.

Därför backar jag ett dygn eftersom bilderna blev tagna igår. 

 

Min dotter var så otroligt ivrig igår när jag kom hem från jobbet för hon hoppades på att hennes nya sneakers hade kommit med posten. Det hade dom också och hon blev så himla nöjd över sina nya vita Adidas Superstar med turkosa detaljer. Jag håller helt klart med henne om att dom är fina och perfekta nu till våren.

 

 

När hon hade beundrat färdigt sina nya skor gick vi bort till affären och handlade hem lite föda och sånt. Jag hittade en varmrökt kalkonklubba som fick bli pålägg på några smörgåsar till kvällsmål och det smakade riktigt gott.

Ungarna älskar frukt och det är jättebra tycker jag. Mango är otroligt gott så det proppade vi också i oss igår kväll.

Egentligen var jag sugen på att grilla korv igår men eftersom det regnade så får det bli en annan gång i veckan. Kanske ikväll? Vi har ändå alla tillbehören hemma så om vi vill grilla ikväll så är det bara att gör vi det.

 

Våran måndag kväll bestod av en nöjd dotter med nya sneakers, ni fick veta om vad vi har ätit och om vad vi eventuellt ska äta ikväll. 

 

Jag har upptäckt nya funktioner som kan användas när man skriver blogginlägg. Eller det är helt nytt för mig och den funktionen kallas ” stycke “ då man lägger in flera olika rubriker och en förformaterad stycke på slutet. Jag har ingen aning om jag har gjort rätt men det var spännande att prova på. Det finns hur mycket som helst att lära sig och varje dag lär jag mig något nytt. Om det är något som ni ser som jag inte märker så får ni gärna hojta till eftersom man lär sig även väldigt mycket av sina misstag.

 

Önskar er en fortsatt härlig dag/kväll och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

 

18 comments / Add your comment below

  1. Tack för kommentaren. Vilka fina sneakers hon fått, förstår att hon är nöjd. Gott med mango, det älskar jag, särskilt en varm sommardag. Kram.

  2. Superfina sneakers och gott med föda,hihi. Mango är ju rena godiset, så gott verkligen!
    Svar: Ja så himla kul att plantera verkligen!Ja,tur man passade på i helgen för här har d då regnat sen i måndags.

  3. Så himla snygga Adidas – förstår att hon blev nöjd! Visst är det gott med frukt – skulle äta ännu mer frukt än jag gör om det inte vore så förskräckligt dyrt 🙁 Brukar passa på att bunkra frukt när de har bra priser på Netto 😀 Kram fina du <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.