Den vita blazern

Jag har varit på jakt efter en helvit blazer och nu har jag äntligen hittat den rätta. Denna skönhet kommer ifrån H&M och den verkar väldigt populär eftersom den ofta är slutsåld på hemsidan. Vilken tur att jag klickade hem den i god tid.

 

 

Den här blazern kan jag även använda som jacka eftersom den är fodrad och det är ju jättebra. Jag gillar att knapparna är i guld då det är riktigt fina detaljer. 

 

 

När jag fotograferade dessa bilder valde jag en helsvart outfit för att framhäva blazern men annars kommer jag att matcha den med många olika outfits framöver. Skulle vilja ha ett par matchande vita kostymbyxor i lös modell men har inte hittat dom perfekta byxorna ännu.

 

 

Men det här är helt klart ett tips till er andra som också är på jakt efter en helvit blazer. 

 

 

//PUSS

 ♥

26 comments / Add your comment below

  1. Jättefin! Du passar superbra i den.
    Jag älskar vita plagg! Dock är jag en sån där extremt överdrivet klumpig människa som alltid lyckas spilla någpt när jag bär vitt XD

  2. Så himla snygg! Jättefina outfit bilder på dig finaste du <3 Bra med en vit blazer som man kan använda till precis allt i klädväg 😀 Kram <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.