Fixa fint på balkongen

Jag älskar att tillbringa mycket tid på min balkong och nu är det dags att göra det fint efter den långa tråkiga vintern. Här ser ni några bilder från förra året men i år ska jag fixa det ännu finare.

 

 

Förra året köpte jag en dagbädd som istället fick bli en sittbänk med kuddar på. Egentligen ville jag ha ett stort bord men var för desperat för att vänta så då köpte jag istället två stycken små runda bord på netto. Har även matchande stolar till borden men dom syns inte på bilden.

 

 

Jag vill som sagt tillbringa väldigt mycket tid på balkongen som att äta frukost och samtidigt lyssna på fåglarna som kvittrar. 

 

 

Jag vill grilla ofta och helst varje dag. Köpte en elgrill förra året och jag älskar den!

 

 

Min balkong är väldigt stor och rymlig då det finns gott om plats för mera saker. Förra året investerade jag balkongmöbler och elgrillen medan i år får det bli lite annat. Som blommor och andra fina plantor. 

Önskar er alla en härlig lördag och vi ses igen lite senare mina finaste!

 

//PUSS 

18 comments / Add your comment below

  1. Vad fint du gjort det. Har precis fixat min allra första balkong haha men den är inte lika fin som din, kanske beror på att jag har en liten yta där det precis får plats två stolar och ett litet bord 😛

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.