Vill aldrig lämna mig

För tredje gången bara i år har jag åkt på en rejäl förkylning igen. Annars är jag den som aldrig blir sjuk men nu verkar det vara något skumt. Kanske bär jag på något envist virus som aldrig vill lämna mig ifred?

 

 

Halsont, hosta, en rinnande näsa och öm i hela kroppen. Har inte haft någon feber men var helt orkeslös och skulle kunnat sova bort en hel dag kändes det som. Annars har jag jobbat hela veckan men tagit det extra lugnt under kvällarna och skippat alla måsten.

 

 

Jag har istället hängt i soffan och druckit iskallt citronvatten som blir så gott för halsen. C-vitaminer proppar jag också i mig men hade ingen bild på det.

 

 

Just nu känns det någorlunda bättre än om hur jag har mått dom senaste dagarna. Så fort jag får tillbaka lite energi vill jag bara utnyttja det till max eftersom jag gillar att vara i farten hela tiden. Hoppas att det här var sista gången för nu vill jag göra allt som jag ligger efter med, komma igång med träningen och bara må bra. Skönt att det är fredag idag och hoppas på många härliga promenader i solen under helgen.

Jag önskar er en trevlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS 

7 comments / Add your comment below

  1. Nä vad trist! Tycker det är lika för mig .. haft flera förkylningar känns det som, så tråkigt :/
    Fått ställa in alla grejer jag planerat till denna födelsedagshelg, inte mycket att göra … ,)
    Blir nog en helg i soffan typ.

    Krya på dig<3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.