Vårens snyggaste sneakers

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1.Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here / 5. Here / 6. Here / 7. Here / 8. Here

 

 

1. Gazelle / 2. Gazelle / 3. Gazelle / 4. PW Tennis HU / 5. Campus Stitch / 6. Superstar Bold / 7. Courtvantage

 

Ett par sneakers är liksom ett måste till våren och jag skulle behöva ett par nya. Vita eller rosa? Har ännu inte bestämt mig men huvudsaken att dom är riktigt bekväma. Ja bekväma och snygga då jag vill kunna promenera lång med dom utan att få ont i fötterna. Sneakers passar till nästan alla möjliga outfits och därför blir mina sneakers riktigt välanvända varje år. Här ovanför i kollagen ser ni en hel del snygga sneakers att välja emellan och jag har redan några favoriter. 

Har du någon favorit?

 

//PUSS

 ♥

12 comments / Add your comment below

  1. Dom beiga är min absoluta favorit. Äntligen vår!
    Svar: Ja vi är jättenöjda verkligen över alla fantastiska företag vi har på plats.

  2. Ja verkligen. Hatar att må illa.
    Supersnygga skor! Jag måste beställa hem ett par nya lagom tills jag återvänder till Sverige 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.