Ögonbrynsfärg som sitter hela dagen

Den bästa ögonbrynsfärgen enligt mig är anastasia dipbrow.

Jag skrev i ett tidigare inlägg om att jag hoppas att Xlash skapar en vattenfast ögonbrynsskugga i framtiden. Sedan några år tillbaka har jag använt anastasia dipbrow som är vattenfast och det passar mig som har en väldigt fet hy. Synd bara att den är ganska dyr men tur att den är väldigt dryg.

 

 

Jag har haft min i säkert över tre år men nu har den börjat smula en aning. Inte konstigt då den säkert har blivit gammal.

 

 

Men nu har jag äntligen köpt en ny och den här gången i en annan färg. Ask brown blev det och den färgen passar perfekt till min hårfärg. Innan använde jag en i svart brun färg eftersom jag färgade håret nästan svart men nu har jag inte lika mörkt hår längre. 

 

 

En väldigt söt liten burk.

 

 

Jag gillar kalla nyanser och den här har just den kalla nyansen som jag vill ha. Nu får vi se om hur många år den här kommer att bli? Några år blir det säkert men ska nog inte vänta tills den börjar smula som den tidigare gjorde. Du hittar ögonbrynsfärgen från Anastasia genom att klicka här <— Adlink

Funderar faktiskt på att göra ett steg för steg inlägg om hur jag jobbar med ögonbrynsfärgen? Jag har gjort ett sådant inlägg för länge sedan men nu målar jag inte likadant som då så det är dags för en uppdatering. Ni hittar det gamla inlägget genom att klicka här <— och herregud så glesa ögonbryn jag hade på den tiden!

 

//PUSS

17 comments / Add your comment below

  1. Hej! Jag har en från Ardell som jag verkligen gillar!!
    Svar: Ja finns nog inget som är så vackert som en solnedgång 😉 Eller hur, har du vägarna förbi ngn gång så åk dit.

  2. Har också haft min länge just pga stt den är så dryg. När den blir grynig droppar jag i en droppe ren jojoba olja och den blir som ny! Tips! 🙂

  3. Jag bytte nyligen till brow pomade och istället för brynpenna. Provade dock en billigare variant än Anastasia eftersom det var första gången. Galet mycket enklare var det iaf!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.