Plagget som lyfter en hel outfit

” Inlägget innehåller affiliatelänkar ”

 

 

Jag har hittat världens snyggaste spets-bh som lyfter en hel outfit om man låter den skymta fram lite genom plaggen. Som exempel en oversize tröja/klänning med djup urringning eller en enkel svart baslinne med ett par jeans.

Funderar starkt på att klicka hem den för jag har länge varit på jakt efter en spets-bh i just den modellen. Den ser även väldigt bekväm ut och det är en viktigt när det gäller underkläder. Kanske är den så bekväm att jag vill ha den på mig hemma om kvällarna under en kimono för känna mig sådär extra sexig?

 

Bra pris är det på den också och du hittar denna snygga bh genom att klicka här <— Du får dessutom 10% rabatt genom att anmäla till DennisMaglic nyhetsbrev. Bra va! 

 

//PUSS

19 comments / Add your comment below

  1. Snyggt med en sån undertill, finns massa fina sådana på Vero Moda med!
    Svar: Ja men ana chocken när jag fick sms:Et ifrån farmen produktionen! Du får hålla tummarna för mig!

  2. Jag var tvungen att förstora bilden för att riktigt kunna se detaljerna på host host bh:n.Den är superfin ocj ja,den hade passat dig super!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.