Netti tipsar: Bästa produkterna

Jag beställde en ny mascara från Xlash genom deras egna hemsida och då fick jag en vattenfast eyeliner på köpet. Det var toppen eftersom jag har länge velat ha en vattenfast eyeliner.

 

 

Mascaran kom i en så snygg förpackning och en sådan har dom inte haft tidigare. Förpackningen gör att det ser mer lyxigt ut och det är aldrig fel.

 

 

Förra gången jag köpte en ny mascara så testade jag en från ett annat märke men har aldrig hittat någon som är lika bra som den här från Xlash. Därför går jag tillbaka till den igen.

 

 

Jag har inte provat denna eyeliner ännu men återkommer med recensioner när jag väl har gjort det.

 

 

Jag använder även ett serum som ger längre och fylligare ögonfransar från samma märke som är riktigt bra. Självklart ska jag även visa mina ögonfransar för er i ett annat inlägg men först måste jag fota några bra bilder. 

 

 

Hoppas i framtiden att Xlash kommer att skapa en vattenfast ögonbrynsskugga för det vore rena drömmen för min del. Kanske ska mejla företaget om det? Annars tipsar jag er om deras produkter som jag absolut kommer att använda i fortsättningen. Perfekt att beställa i samband med erbjudanden för då får man mycket för pengarna. 

Förutom Xlash hemsida så hittar du även mascaran genom att klicka här <— Adlink

 

//PUSS

15 comments / Add your comment below

  1. Kan jag få låna serumet? Jag skulle behöva få längre och fylligare k..! Folk har börjat klaga.
    Hälsa ninorna!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.