Första grillningen

Underbart väder är verkligen livet och igår njöt vi i solen till max nästan hela dagen. Det gäller att passa på! 

 

Två bilder från igår vid sjön.

 

Idag visar jag upp två stycken bilder från telefonen eftersom jag har inte hunnit föra över bilderna till datorn från systemkameran. Igår tog vi oss en utflykt mot sjön och hade fika med oss. Det var riktigt varmt och skönt då tösen och hennes kompis tog av sig skorna och doppade fötterna i sjön. På kvällen grillade vi för första gången i år och det var riktigt gott. Älskar grillad mat och skulle kunna äta det varje dag.

 

Önskar er alla en härlig dag och vi ses lite senare igen mina finaste!

 

//PUSS 

31 comments / Add your comment below

  1. Ojojoj snygging 😉 Mysigt det ser ut 😀 Tänk om jag fick njuta så i helgen hihi 😀
    sv; Hon är bäst gumman å sjukt duktig 😀 hur mår du snäckan? kram

  2. Wow,har du redan grillat?! Jag var lite sugen härom dagen men besinnade mig för det blåste för mycket.Så mysigt du beskriver er dag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.