Plagget som förvandlas på tre olika sätt

 

This post contains adlinks from Adviral

 

 

1. Shirt / 2. Watch / 3. Skirt / 4. Nail polish / 5. Sunglasses / 6. Block heel sandals / 7. Scrunchie / 8. Handbag

 

Det är verkligen smart med plagg som man kan göra om till olika modeller. Som exempel den här snygga skjortan med fastsydda, justerbara axelband på insidan som gör att skjortan kan bäras på tre olika sätt.

 

 

En cold shoulder, ett linne med en knut i midjan eller som en helt vanlig klassisk skjorta. Så himla smart! I kollaget ser ni några snygga accessoarer som kan matchas med skjortan och kjolen som ni ser vill jag gärna bära nu till våren.

 

Just nu sitter jag i solen vid sjön och vädret är så himla underbart. Tösen min har en kompis med sig och dom har doppat fötterna i sjön medan jag har fotograferat massor av bilder. Bland annat inför ett nytt samarbete. Hoppas att ni har lika underbart väder som jag och önskar er en fortsatt härlig helg!

 

//PUSS

 

 

11 comments / Add your comment below

  1. Så smart verkligen!!!!
    Svar: Ja super typiskt, jag tänkte vad tusan ÄR det som pågår. Ja, haha exakt samtliga var ju män också, komiskt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.