Varmare väder och bättre bilder

Här är mina nio senaste bilder från mitt flöde på Instagram. Känns mycket vår och det gillar jag samt att bilderna blir mycket bättre när det är ljust ute. Ni hittar min Instagram genom att klicka här <— om ni vill följa mig. Följer självklart er tillbaka för jag vill följa flera konton. 

 

 

God morgon på er raringar!

Då är det snart slut på denna arbetsvecka och som vanligt har dagarna bara flugit iväg. Igår när jag kom hem från jobbet hämtade jag ut två stycken paket som jag återkommer med under helgen. Det enda jag avslöjar för er är att den ena innehåller något inom inredning och den andra inom skönhet. Har även några roliga samarbeten på gång men får hem produkterna någon dag under nästa vecka.

 

Här ser ni några bilder från mitt flöde på Instagram från förra året ungefär samma tid som nu. 

 

Apropå nästa vecka!

Såg att det ska bli ännu varmare och det är ju helt underbart. Måste gå igenom mina vårkläder från förra året och plocka fram alla vårjackor. Nu låter det som att jag har hur många jackor som helst och tyvärr så har jag faktiskt det. Jag är även sugen på att göra vårfint på balkongen och kanske blir det även årets första grillning? Det vore väldigt gott eftersom jag har längtat efter grillad mat i flera månader.

 

Jag önskar er alla en härlig dag och vi ses senare mina finaste!

 

//PUSS

15 comments / Add your comment below

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.