Årets första uteservering

Att sitta på en uteservering tillhör våren och nu har jag äntligen fått göra det!

 

Jag nämnde för er tidigare idag var jag iväg och hämtade ut två paket igår efter jobbet. Min dotter hakade på medan sonen var med sin far. 

 

 

Vi hade med oss cyklarna och det var verkligen härligt att cykla i det vackra vädret. Innan vi cyklade hem stannade vi nere vid hamnen och beställde lite mat. Riktigt skönt att äta ute ibland så att man slipper laga mat och en massa disk. Vardagslyx med andra ord.

 

 

Vi valde självklart att sitta på uteserveringen och tösen valde chicken nuggets med pommes medan jag valde en hamburgare med pommes. Maten var riktigt god, det var bra service, trevlig personal och där ska vi äta flera gånger här framöver. 

 

 

Till efterrätt köpte vi oss en varsin glass och hade det mysigt i solen en stund innan vi cyklade hemåt. 

 

Nu har jag nyss kommit innanför dörren från jobbet och alldeles strax ska vi iväg och handla inför helgen. Kände bara att jag behövde sitta ner en stund men det blir inte långvarigt. När vi kommer hem igen får jag se om jag orkar med ett litet träningspass innan det är dags för matlagning. Ikväll blir det fredagsmys med soffhäng och det ska bli så himla skönt för jag är sjukt trött. 

 

Men jag önskar er en mysig kväll och vi ses senare mina finisar!

 

//PUSS

20 comments / Add your comment below

  1. Jag njöt också av det fina vädret idag eftersom jag hade “turen” att få ett inställt möte så strosade jag bara runt på stan och tog en spontanfika med en vän. Härligt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.